Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل موزه‌ها و اموال منقول وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: منابع مالی مربوط به پروژه‌های مرمتی موزه‌ها از طریق بودجه‌های دولتی و نیز از محل درآمد موزه‌ها تامین می‌شود. اما الان حدود دو سال هست که ما از موزه‌ها درآمد چندانی نداشته ایم و بیشتر از محل اعتبارات مالی دولتی هزینه‌ها را تامین می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدرضا کارگر در خصوص گمانه‌ها درباره آسیب دیدگی بنای کاخ موزه گلستان به میزان گفت: چنین ادعا‌هایی نادرست است و به هیچ عنوان این بنا در حال حاضر با مشکل آسیب دیدگی مواجه نیست. کاخ گلستان الان در وضعیت بسیار خوبی به سر می‌برد و امسال هم حدود بیست پروژه مرمتی در این مکان وجود داشته که همه این پروژه‌ها به سرانجام رسیده است. در حال حاضر هم مشکل خاصی برای این کاخ موزه وجود ندارد و شرایط بسیار پایدار و مطلوبی بر این مکان حاکم است.
وی ادامه داد: به هر حال همه موزه‌هایی که دارای بنای قدیمی هستند نیازمند حفاظت همیشگی هستند. اما اینکه گفته شود امروز موزه‌ای هست که نیاز مبرم و حیاتی به مرمت و بازسازی داشته باشد در حال حاضر چنین موردی را نداریم.
کارگر درباره برنامه‌های وزارتخانه میراث فرهنگی برای حفاظت و مرمت موزه‌ها گفت: حفاظت از موزه‌ها شامل دو بخش نگهداری از اشیا و مراقبت از ساختمان و بنا می‌شود. اما اگر بخواهیم بر حفاظت از ساختمان و بنا متمرکز شویم هر موزه‌ای مورد رصد قرار می‌گیرد و اگر دچار معضلی شده باشد و نیاز به یک پروژه مرمتی داشته باشد اعلام می‌شود و مورد بررسی قرار می‌گیرد و باید از نظر کارشناس مورد تایید قرار بگیرد و سپس تامین اعتبار انجام می‌شود و پروژه به انجام می‌رسد.

وی درباره برآورد هزینه احتمالی انجام مرمت همه موزه‌ها گفت: منابع مالی مربوط به پروژه‌های مرمتی موزه‌ها از طریق بودجه‌های دولتی و نیز از محل درآمد موزه‌ها تامین می‌شود. اما الان حدود دو سال هست که ما از موزه‌ها درآمد چندانی نداشته ایم و بیشتر از محل اعتبارات مالی دولتی هزینه‌ها را تامین می‌کنیم. بحث مرمت موزه‌ها اتفاقی است که به مرور زمان به انجام می‌رسد. درواقع ما هیچ پروژه بر روی زمین مانده‌ای نداریم. بیشتر بخوانید: کرونا تمرینی عملیاتی برای گردشگری الکترونیک

مدیرکل موزه‌های وزارت میراث فرهنگی درمورد مجازی شدن فعالیت موزه‌ها گفت: ما برای تحقق این مساله جدی هستیم. تلاش ما بیشتر معطوف به این است که بخش خصوصی به این حوزه ورود پیدا بکند تا شاهد سرمایه گذاری در این بخش باشیم. اما به شکلی محدود و بر اساس ضرورت‌هایی که وجود دارد مجازی شدن فعالیت‌ها توسط خود موزه‌ها صورت گرفته است.

وی درباره وضع فعلی بازدید مجازی از موزه‌ها اظهار داشت: در مقاطعی بازدید‌های مجازی از موزه‌ها صورت گرفته است. اما در کنار این همه موزه‌های ما دارای پایگاه اینترنتی هستند و از این طریق به معرفی آثار و اشیای خودشان می‌پردازند. البته وجود پایگاه اینترنتی برای موزه‌ها از قبل هم بوده، اما درحال حاضر این نوع فعالیت‌ها تا حدود بیشتری تقویت شده و در بعضی از این وبگاه‌ها برنامه‌های به روز شده را هم می‌توان رصد کرد.
کارگر در پاسخ به اینکه آیا ورود بخش خصوصی باعث افزایش نرخ بازدید مجازی از موزه‌ها می‌شود گفت: واقعیت این است که در همه جای دنیا بازدید آنلاین از موزه‌ها با هزینه‌هایی همراه است که کاربر باید آن را بپردازد. اما میان هزینه‌ای که گردشگر خارجی باید پرداخت کند با نرخ مقرر برای گردشگران داخلی تفاوت‌هایی وجود دارد که این مساله به سیاستگذاری‌هایی برمی گردد که باید انجام بشود. در فضای حقیقی قیمت بلیطی که به گردشگران خارجی فروخته می‌شود با نرخی که برای گردشگران داخلی در نظر گرفته می‌شود متفاوت است. این تفاوت می‌تواند به فضای مجازی هم تعمیم پیدا کند. امروز همین وضعیت را می‌توان برای دیگر کشور‌ها به خصوص کشور‌های توسعه یافته هم شناسایی کرد. در آن کشور‌ها اگر در بعضی موزه‌ها اقدام‌هایی برای بازدید مجازی اتفاق افتاده باشد قطعا هزینه‌های مربوط به آن هم در نظر گرفته می‌شود.
کارگر درمورد اینکه چرا با وجود وضعیت ناشی از شیوع کرونا عزمی برای طراحی بازدید‌های آنلاین از موزه‌ها شکل نگرفت گفت: آن اقدام‌هایی که لازم بوده انجام شده است. اما در مجموع این مساله را نباید صرفا بر عهده میراث فرهنگی بگذاریم. برای تحقق این موضوع باید پهنای باند اینترنتی به اندازه کافی وجود داشته باشد. وزارت ارتباطات باید یک بانک را برای این کار در نظر بگیرد. در کنار این باید مجوز‌های مربوط به این اقدام از رسانه‌های تصویری اخذ بشود. این موارد را نباید ساده گرفت که تصور کنیم به راحتی و به سرعت می‌شود این کار انجام بگیرد. بخش مهمی از این اتفاقات هم خارج از حوزه وزارتخانه میراث فرهنگی و توسط دیگر دستگاه‌ها باید انجام بگیرد.   انتهای پیام/ برچسب ها: محمدرضا کارگر موزه

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: محمدرضا کارگر موزه میراث فرهنگی موزه ها هزینه ها حال حاضر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۱۸۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایستگاه فضایی چین آسیب دیده است

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اسپیس، رسانه‌های دولتی چین پس از دست دادن نسبی نیرو در ایستگاه فضایی تیانگونگ، اعلام کردند، این ایستگاه در اثر برخورد زباله‌های فضایی آسیب دیده و میزان تاثیرپذیری آن در اثر زباله‌های فضایی به مرور افزایش می‌یابد.

فضانوردان ماموریت شنژو۱۷ زمستان امسال دو راهپیمایی فضایی در خارج از ایستگاه فضایی تیانگونگ انجام دادند که آخرین آنها در یکم مارس بود. در آن زمان، رسانه‌های چینی نوشتند که پس از آسیب پنل‌های خورشیدی منبع تغذیه آن آسیب دیده است.

آژانس فضایی سرنشین دار چین نیز روز گذشته با برگزاری یک کنفرانس مطبوعاتی گزارش داد پیاده‌روی‌های فضایی موفقیت آمیز بودند و آژانس قصد دارد در آینده اقدامات بیشتری برای محافظت از ایستگاه در برابر زباله‌های فضایی در مدار انجام دهد.

رسانه ملی چین مشخص نکرده که این زباله‌ها ناشی از برخورد ریزشهاب‌سنگ‌ها یا فعالیت‌های انسانی در فضا هستند. هر دو نوع زباله، تهدیدی برای تیانگونگ و همچنین ایستگاه فضایی بین‌المللی به شمار می‌روند و می‌توانند فعالیت‌های تحقیقاتی فضانوردان را مختل کنند.

فرماندهی دفاع هوافضای آمریکای شمالی (نوراد) (North American Aerospace Defense Command)، به تازگی گزارش داده که بیش از ۴۳ هزار جرم فضایی را تاکنون رصد کرده که بیش از ۷ و ۵۰۰ مورد آن مربوط به ماهواره‌های اینترنتی استارلینک می‌شوند.

این حادثه یک نشانه دیگر از مخاطراتی است که در مسائل فضایی وجود دارد. برخورد‌های فضایی یکی از مشکلات شایع فضاپیما‌ها و ایستگاه‌های فضایی است و می‌تواند به آسیب‌های جدی و حتی نابودی ابزار‌های فضایی منجر شود.

ایستگاه فضایی تیانگونگ یک پروژه بزرگ و حیاتی برای چین است که برای تحقیقات علمی و فناوری فضایی استفاده می‌شود و آسیب این ایستگاه ممکن است به توقف تحقیقات و ماموریت‌های آن منجر شود و برنامه‌های فضایی چین را تحت تأثیر قرار دهد.

با توجه به شیوع آسیب‌های فضایی، این حادثه یک بار دیگر تاکید کرد که لازم است برای حفاظت از ایستگاه‌های فضایی و فضاپیما‌ها اقدامات احتیاطی بیشتری انجام شود که شامل توسعه تکنولوژی‌های مبارزه با آسیب‌های فضایی، نظارت دقیق‌تر بر شیوع زباله‌ها در فضا و همچنین همکاری بین کشور‌ها برای حفاظت از فضای مشترک است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازار اصفهان نباید در معرض تهدید باشد/ موزه فرهنگ و تاریخ نصف جهان برای دنیا جذاب است
  • موزه قجری در کاخ مخصوص
  • آسیب‌دیدگی و کشیدگی عضله محمد محبی
  • مجلس وارد بررسی جزئیات لایحه ارتقای امنیت زنان شد
  • حاجی محمره از یادمان های راهیان نور بازید کرد
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا دندان‌درد غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا درد دندان غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • لایروبی ۳۰ کیلومتر از رودخانه‌های کرمانشاه
  • ستاره سپاهان بازی با پرسپولیس را از دست داد
  • ایستگاه فضایی چین آسیب دیده است